under construction
Механа

Механа "Чифлика" гарантира мигове на неописуема радост за всички сетива.
  Вкусните, димящи гозби, приготвени от сръчни майстори-готвачи, полети с лудо вино ще удовлетворят изискванията и на най-взискателните гости. Неуморната, искрена услужливост, която напоява въздуха тук топи всяко сърце. А кръшните пръсти на музикантите устройват среща очи в очи с омайната ритмика на балканската музика.


  Механата е с възрожденски облик и разполага със 150 места. Двете основни зали могат да предложат гостоприемството си на всеки ценител на добрата кухня. В петте тематично подредени, самостоятелни одаи е добре дошъл всеки, който търси прякото съприкосновение със стила на живот на предците ни. Особено уютна е Царската одая, която носи своето наименование благодарение на множеството фотоси на Борис Трети и неговото семейство, които са изложени тук.
 През лятото и топлите дни на пролетта и есента всеки пожелал да нахрани едновременно душа и тяло може да се похапне, удобно приседнал в наблюдателната кула, от която се открива неописуема гледка към долината.

  Тогава механата е чардак, потънал в сладостна омара. Приседнал тук чорбаджийската всеки гост може да наблюдава, както и да участвате в пресъздаването на 
дизайн от LEMON.bg copyright © 2004 Балкан Еко Турс ЕООД