under construction
Пикник "Юрта"
Пикник "Юрта" е изграден в непосредствена близост до ЕК "Чифлика Чукурово". Той е разположен сред зеленината на девствената природа на едноименната местност, в близост до гъста дъбова гора.

  Тук е неотменна спирка от маршрута на великолепното преживяване "Джип-сафари Супер Екстрийм" . В пикник "Юрта", уморени от емоцията, гостите отпочиват и похапват преди да поемат по обратния път. След като са се заситили те имат възможност да пояздят, да опитат своята точност при стрелба с въздушна пушка или лък. Благодарение на неспирния поток от чуждестранни гости, които неотменно остават възхитени от непокътната красота на местността, българската природа и гостоприемство се прочуват по широкия свят.

   Пикник "Юрта" е аранжиран идеално за отморяващ горски пикник, като са обособени открита и закрита част. Тук могат да се прислонят 120 морни пътника, които да се насладят на прохладната постройка или да се разтопят в сладка отмора под дебелата орехова сянка.

  Пикник "Юрта" е чудесно място за фамилни или фирмени празници. Лете всеки може да се порадва на заслужен отдих сред лековитата тишина на природата, докато похапва вкусотии на жар и се разхлажда с отбрани питиета и напитки. А зиме - да се прислони в постройката, стоплен от жаркия огън, богатата трапеза, лудото вино и веселото приятелско бъбрене!

Добре сте дошли, драги гости!

 
дизайн от LEMON.bg copyright © 2004 Балкан Еко Турс ЕООД